Overzicht behandelinformatie

Hier vindt u alle door ons gepubliceerde folders/brochures over het behandelaanbod van Stichting Centrum '45

Download
PDF, 179.77 KB

BEPP is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 118.71 KB

Getraumatiseerde ouders ervaren vaak ernstige belemmeringen in hun ouderschap . Zij merken dat, zelfs al op jonge leeftijd, hun kinderen meer angstig gedrag, somber gedrag, en hechtingsproblematiek laten zien.

Download
PDF, 483.53 KB

EMDR is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 136.87 KB

Veerkracht versterken is een dagklinische behandeling voor (ex - ) politiepersoneel bij wie, door traumatische gebeur tenissen tijdens de uitoefening van hun beroep, de veerkracht zo vermin derd is dat er op verschillende levensgebieden klachten zijn ontstaan.

Download
PDF, 50.68 KB

Voor mensen die zijn opgegroeid in een gezin met ouders die door oorlog en geweld getraumatiseerd zijn, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de ontwikkeling.

Download
PDF, 193.58 KB

Naar aanleiding van het onderzoek van de Commissie Deetman zijn ruim 2000 meldingen gedaan van seksueel misbruik van minderjarigen binnen Katholieke kerken en instellingen. Velen die zich gemeld hebben kampen met (ernstige) problemen.

Download
PDF, 253.04 KB

Pages