Lancering tweede editie: Levensverhalen en Psychotrauma, Narratieve Exposure Therapie in theorie en praktijk (NET)

1 november 2021
Levensverhalen en Psychotrauma, Narratieve Exposure Therapie in theorie en praktijk (NET)

De tweede, geheel herziene, editie van het boek Levensverhalen en Psychotrauma, Narratieve Exposure Therapie in theorie en praktijk (NET) wordt deze week gelanceerd tijdens het najaarscongres van de Vereniging voor Gedrags- en Cognitieve therapieën (VGCt).

Auteur Ruud Jongedijk, psychiater en senior strategisch adviseur bij ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum overhandigt in Amsterdam het eerste exemplaar aan Berthold Gersons. Gersons is één van de nestors van de psychotraumatologie in Nederland, emeritus hoogleraar psychiatrie aan het Academisch Medisch Centrum, grondlegger van de Beknopte Eclectische Psychotherapie voor PTSS (BEPP) en voormalig strategisch adviseur bij ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum.

De eerste editie van het boek verscheen in 2014. Het vond zijn weg naar veel behandelaars en diende als basis voor de NET-trainingen die worden verzorgd door ARQ Academy. Deze tweede editie bevat de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van NET, zoals NET voor daders, NET voor kinderen en online NET.

Verkrijgbaar via uitgeverij Boom

De tweede editie van Levensverhalen en Psychotrauma, Narratieve Exposure Therapie in theorie en praktijk (NET) is te verrkijgen via uitgeverij Boom in Amsterdam.