Equator gaat verder onder de naam ARQ Centrum'45

Equator Foundation gaat verder onder de naam ARQ Centrum'45. Onze behandelaren en onze behandelingen blijven dezelfde. Zie bij Ongedocumenteerde asielzoekers en bij Seksueel geweld en uitbuiting. 

ARQ Centrum’45
Equator gaat voortaan verder onder de naam ARQ Centrum’45 en is onderdeel van ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum. Onze behandelaren en onze behandelingen blijven dezelfde. Daarin verandert dus niets. Wel is er in het vervolg een ander logo te zien in onze uitingen en op de website.

In 2007 is Arq Psychotrauma Expert Groep opgericht op initiatief van Stichting Centrum ’45.
Arq wilde een aantal organisaties bij elkaar brengen, die zich bezighielden met de behandeling en het onderzoek in verband met psychotrauma. Een aantal jaren later werd ook Equator onderdeel van Arq Psychotrauma Expert Groep. Omdat Equator en Centrum ‘45 steeds meer en steeds intensiever zijn gaan samenwerken onder de vlag van ARQ, willen we dit duidelijker in de naam laten uitkomen: ARQ Centrum’45.

ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
ARQ als geheel is duidelijker herkenbaar geworden als ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum: een nationaal instituut op het gebied van psychotrauma, met aandacht voor onderdelen die uiteenlopen van preventie, hulpverlening en specialistische behandelingen tot onderwijs, trainingen en wetenschappelijk onderzoek. Wij zijn er trots op dat we deel uitmaken van dit landelijke expertisecentrum.  

Folders en website
De nieuwe naam en het nieuwe logo zijn zichtbaar in onze uitingen en op de website.