Overzicht behandelaanbod

Hier vindt u alle door ons gepubliceerde folders/brochures met het behandelaanbod van Stichting Centrum '45. Zie voor de behandelsettingen (polikliniek, dagkliniek en kliniek) en voor behandelmethodieken onder Psychotrauma.

We gebruiken diverse vragenlijsten voor patiënten gedurende de behandeling, die allerlei aspecten in kaart brengen, zoals algemene psychische klachten en posttraumatische stress reacties.

Download
PDF, 275.68 KB

3MDR is een innovatieve behandeling voor patiënten met een beroeps gerelateerde PTSS, bedoeld om moeilijk op gang te krijgen processen in de traumabehandeling te doorbreken.

Download
PDF, 109.35 KB

Dit is een individuele behandeling, gericht op de verwerking van het traumatische verlies van een dierbare, d.w.z. verlies van een dierbare onder gewelddadige omstandigheden.

Download
PDF, 179.92 KB

BEPP is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 117.29 KB

Ons specialistische behandelaanbod wordt hier beknopt weergegeven.

Download
PDF, 325.68 KB

Getraumatiseerde ouders ervaren vaak ernstige belemmeringen in hun ouderschap . Zij merken dat, zelfs al op jonge leeftijd, hun kinderen meer angstig gedrag, somber gedrag, en hechtingsproblematiek laten zien.

Download
PDF, 483.53 KB

EMDR is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 135.85 KB

Centrum ’45 en Equator zijn hoog specialistische behandel- en expertisecentra voor diagnostiek en behandeling van complexe psychotraumaklachten.

Download
PDF, 241.25 KB

Voor mensen die zijn opgegroeid in een gezin met ouders die door oorlog en geweld getraumatiseerd zijn, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de ontwikkeling.

Download
PDF, 192.6 KB

Een innovatieve behandelvorm, waarbij gedurende een opname in de kliniek van vijf dagen, per dag twee sessies traumagerichte therapie

(EMDR en/of exposure) worden aangeboden.

Download
PDF, 180.25 KB

Pages