Overzicht behandelaanbod

Hier vindt u alle door ons gepubliceerde folders/brochures met het behandelaanbod van Stichting Centrum '45. Zie voor de behandelsettingen (polikliniek, dagkliniek en kliniek) en voor behandelmethodieken onder Psychotrauma.

3MDR is een innovatieve behandeling voor patiënten met een beroeps gerelateerde PTSS, bedoeld om moeilijk op gang te krijgen processen in de traumabehandeling te doorbreken.

Download
PDF, 109.35 KB

Dit is een individuele behandeling, gericht op de verwerking van het traumatische verlies van een dierbare, d.w.z. verlies van een dierbare onder gewelddadige omstandigheden.

Download
PDF, 179.92 KB

BEPP is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 117.29 KB

Getraumatiseerde ouders ervaren vaak ernstige belemmeringen in hun ouderschap . Zij merken dat, zelfs al op jonge leeftijd, hun kinderen meer angstig gedrag, somber gedrag, en hechtingsproblematiek laten zien.

Download
PDF, 483.53 KB

EMDR is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 135.85 KB

Centrum ’45 en Equator zijn hoog specialistische behandel- en expertisecentra voor diagnostiek en behandeling van complexe psychotraumaklachten.

Download
PDF, 241.25 KB

Voor mensen die zijn opgegroeid in een gezin met ouders die door oorlog en geweld getraumatiseerd zijn, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de ontwikkeling.

Download
PDF, 192.6 KB

Tijdens een opname in de kliniek van vijf dagen, worden per dag twee sessies HITT aangeboden.

Download
PDF, 180.14 KB

Naar aanleiding van het onderzoek van de Commissie Deetman zijn ruim 2000 meldingen gedaan van seksueel misbruik van minderjarigen binnen Katholieke kerken en instellingen. Velen die zich gemeld hebben kampen met (ernstige) problemen.

Download
PDF, 233.23 KB

Als expertisecentrum hebben we een behandelaanbod voor gezinnen die zijn geraakt door de gevolgen van trauma en/of migratie. Ook geven we training en advies aan professionals die werken met getraumatiseerde gezinnen.

Download
PDF, 242.95 KB

Pages