Overzicht behandelaanbod

Hier vindt u alle door ons gepubliceerde folders/brochures met het behandelaanbod van ARQ Centrum’45. Zie voor de behandelsettingen (polikliniek, dagkliniek en kliniek) en voor behandelmethodieken onder Psychotrauma.

Voor mensen die zijn opgegroeid in een gezin met ouders die door oorlog en geweld getraumatiseerd zijn, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de ontwikkeling.

Download
PDF, 288.53 KB

Als de nasleep van oorlog en geweld het gezin ontwricht.

Download
PDF, 1.24 MB

Als expertisecentrum hebben we een behandelaanbod voor gezinnen die zijn geraakt door de gevolgen van trauma en/of migratie. Ook geven we training en advies aan professionals die werken met getraumatiseerde gezinnen.

Download
PDF, 327.49 KB

Onze kliniek is er voor observatie, diagnostiek en behandeling van individuele patiënten met een complexe PTSS - maar ook voor gezinnen - voor wie ambulante zorg ontoereikend is.

Download
PDF, 121.14 KB

Het meemaken van nare ervaringen heeft vaak impact op het hele gezin. Uitleg en een beetje hulp helpt om die impact te verkleinen.

Download
PDF, 315.77 KB

Tijdig aandacht voor het gezin achter de individuele patiënt is van groot belang. 

Download
PDF, 154.79 KB

Meergezinsgroepen zijn gestructureerde bijeenkomsten voor gezinnen die zich met een verblijfsvergunning als nieuwkomers hebben gevestigd in een gemeente.

Download
PDF, 107.36 KB

Een intensief programma voor gezinnen waar sprake is van (een vermoeden van) kindermishandeling en/of huiselijk geweld. 

Download
PDF, 186.92 KB