Overzicht behandelaanbod

Hier vindt u alle door ons gepubliceerde folders/brochures met het behandelaanbod van ARQ Centrum’45. Van een aantal folders hebben we ook Engelse versies,  Zie voor de behandelsettingen (polikliniek, dagkliniek en kliniek) en voor behandelmethodieken onder Psychotrauma.

We gebruiken diverse vragenlijsten voor patiënten gedurende de behandeling, die allerlei aspecten in kaart brengen, zoals algemene psychische klachten en posttraumatische stress reacties.

Download
PDF, 275.68 KB

3MDR is een innovatieve behandeling voor patiënten met PTSS, bedoeld om moeilijk op gang te krijgen processen in de traumabehandeling te doorbreken.

Download
PDF, 301.54 KB

ARQ Centrum'45: informatie in feiten en cijfers.

Download
PDF, 89.22 KB

Dit is een individuele behandeling, gericht op de verwerking van het traumatische verlies van een dierbare, d.w.z. verlies van een dierbare onder gewelddadige omstandigheden.

Download
PDF, 324.26 KB

BEPP is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 298.12 KB

EMDR is een individuele behandeling voor het verwerken van ernstige, schokkende ervaringen. Wij noemen dat traumatische ervaringen.

Download
PDF, 292.66 KB

Wie zijn we, waarvoor komen mensen bij ons en voor wie zijn we er?

Download
PDF, 388.26 KB

We zijn er voor mensen met complexe trauma's bij wie eerdere behandelingen niet hebben geleid tot verbeteringen of voor mensen die op een andere plek niet terecht kunnen. 

Download
PDF, 288.6 KB

Voor mensen die zijn opgegroeid in een gezin met ouders die door oorlog en geweld getraumatiseerd zijn, kan dit ernstige gevolgen hebben voor de ontwikkeling.

Download
PDF, 1.23 MB

Pages